Bedrijven

Rekeninghoudend met jullie behoeften

Van de slager om de hoek tot grotere bedrijven, Van den Stockt biedt je het beste verzekeringspakket tegen de laagste prijs.

Alles begint met een bezoek, we leren je onderneming graag door en door kennen tijdens een rondleiding. Van het kantoor tot de productiehal of keuken… Aan de hand van alles wat we zien en horen maken we een grondige (risico)analyse. We bekijken ook je huidige verzekeringspakket en geven op basis van al deze informatie een gratis, onafhankelijk advies. Zo weet je exact wat jouw specifieke risico’s zijn. Is er iets niet gedekt? Is je premie momenteel veel te hoog? We werken een voorstel uit op maat. Zo vermijd je een dubbele of zelfs overbodige verzekering. Je wordt persoonlijk begeleidt en geïnformeerd over het beste verzekeringspakket, rekeninghoudend met jullie behoeften.

Van Den Stockt Verzekeringen is de verzekeringspartner van Pakt Antwerpen. Mede-bezieler Stefan Bostoen getuigt over onze samenwerking: “Zo’n uniek project verzekeren is niet evident, Jurgen dacht met ons mee en begreep ons. Al snel bleek dat er diverse zaken ontbraken in onze huidige polis die we intussen hebben aangepakt. Zo hebben we ook een oplossing gevonden voor het produceren van biogas op het dak.”

Wij werken proactief

Ook na het afsluiten van een verzekering volgen we alles goed op. Bij al onze klanten doen we één keer per jaar een check up.

Voert je bedrijf intussen andere activiteiten uit? Werd er een nieuw pand aangekocht? Zijn er meer werknemers? We kijken of er aanpassingen nodig zijn, zo heb jij weer een zorg minder.

Maak een afspraak

Openingstijden kantoor

  • Maandag van 9 - 12u en van 14 - 17u
  • Dinsdag van 9 - 12u en in de namiddag enkel op afspraak
  • Woensdag van 9 - 12u en van 14 - 17u
  • Donderdag van 9 - 12u en van 14 - 17u
  • Vrijdag van 9 - 12u en in de namiddag enkel op afspraak

Wij passen ons aan. Je kan ook buiten de kantooruren een afspraak maken of wij kunnen bij je langskomen om alles even te bespreken.