Klantengetuigenissen

Hilde getuigt over onze aanpak: “Je kunt er op elke dag terecht en kunt zelf praten met de zaakvoerder. We hebben alle onze verzekeringen bij hen ondergebracht en hebben een zeer goede service. Dat is ook de reden dat we er al zolang klant zijn.”

Lieven getuigt over onze aanpak: “Jurgen heeft ons advies gegeven hoe we ons beter konden verzekeren bij die andere makelaar ondanks het feit dat we enkel beleggingsklant waren. Onze samenwerking is heel correct. Het kantoor is altijd goed bereikbaar en de medewerkers zijn altijd op de hoogte van uw dossier.”

Van Den Stockt Verzekeringen is de verzekeringspartner van Pakt Antwerpen. Mede-bezieler Stefan Bostoen getuigt over onze samenwerking: “Zo’n uniek project verzekeren is niet evident, Jurgen dacht met ons mee en begreep ons. Al snel bleek dat er diverse zaken ontbraken in onze huidige polis die we intussen hebben aangepakt. Zo hebben we ook een oplossing gevonden voor het produceren van biogas op het dak.”

Mark getuigt over onze samenwerking: “Als wij vandaag nog verzekerd zijn bij Van Der Stockt dan heeft dat vooral te maken met de kwaliteit van de service en de pro-activiteit in de dienstverlening.”

Wij beantwoorden al je vragen met plezier & in mensentaal

Zit je met vragen over verzekeringen, kredieten of hoe je op je oude dag de eindjes nog aan elkaar zal kunnen knopen? Wij beantwoorden je vragen met plezier en geven vrijblijvend advies.

Wij passen ons aan. Je kan ook buiten de kantooruren een afspraak maken of wij kunnen bij jou langskomen om alles even te bespreken.

Maak een afspraak

Openingstijden kantoor

  • Maandag van 9 - 12u en van 14 - 17u
  • Dinsdag van 9 - 12u en in de namiddag enkel op afspraak
  • Woensdag van 9 - 12u en van 14 - 17u
  • Donderdag van 9 - 12u en van 14 - 17u
  • Vrijdag van 9 - 12u en in de namiddag enkel op afspraak

Wij passen ons aan. Je kan ook buiten de kantooruren een afspraak maken of wij kunnen bij je langskomen om alles even te bespreken.