Over ons

Een persoonlijke aanpak

Jurgen, Lieve en Ann zetten zich al 40 jaar in voor particulieren en KMO’s. Steeds met een persoonlijke aanpak en onafhankelijk advies in functie van jouw noden. Van Den Stockt verzekeringen is een familiezaak en niet zomaar een verzekeringsmakelaar waar je een nummer bent. Je wordt persoonlijk begeleidt en geïnformeerd over fincanciële ontwikkelingen in jouw voordeel.

Bij Van Den Stockt word je gehoord en kan je een duidelijk antwoord op al je vragen verwachten, in mensentaal. Wij bieden onze klanten het beste verzekeringspakket tegen de laagste prijs, maar gaan nog een stapje verder dan onze concurrenten. Zit het even tegen? Pech of schade? Wij zijn 24u op 24 bereikbaar en komen persoonlijk bij je langs. We regelen alles zo snel en efficiënt mogelijk, je wordt volledig ontzorgd. Onze medewerkers gaan zelfs mee naar de expertise om jouw belangen maximaal te kunnen verdedigen. Jij doet de aangifte, wij doen de rest!

Hilde getuigt over onze aanpak: “Je kunt er op elke dag terecht en kunt zelf praten met de zaakvoerder. We hebben alle onze verzekeringen bij hen ondergebracht en hebben een zeer goede service. Dat is ook de reden dat we er al zolang klant zijn.”

Wij beantwoorden al je vragen met plezier & in mensentaal

Zit je met vragen over verzekeringen, kredieten of hoe je op je oude dag de eindjes nog aan elkaar zal kunnen knopen? Wij beantwoorden je vragen met plezier en geven vrijblijvend advies.

Wij passen ons aan. Je kan ook buiten de kantooruren een afspraak maken of wij kunnen bij jou langskomen om alles even te bespreken.

Maak een afspraak

Openingstijden kantoor

  • Maandag van 9 - 12u en van 14 - 17u
  • Dinsdag van 9 - 12u en in de namiddag enkel op afspraak
  • Woensdag van 9 - 12u en van 14 - 17u
  • Donderdag van 9 - 12u en van 14 - 17u
  • Vrijdag van 9 - 12u en in de namiddag enkel op afspraak

Wij passen ons aan. Je kan ook buiten de kantooruren een afspraak maken of wij kunnen bij je langskomen om alles even te bespreken.