Particulieren

Wij vergelijken voor jou

Vragen over verzekeringen? Of het nu gaat over het verzekeren van voertuigen, aansprakelijkheid, gezondheidsrisico’s of een overlijden. Wij helpen je graag verder. Steeds met een persoonlijke aanpak, onafhankelijk advies en rekeninghoudend met jouw noden. Wij vergelijken voor jou!

Ga je geregeld op reis? Reizen brengt ook risico´s met zich mee en in het buitenland ben je na een ongeval of tegenslag vaak nog hulpelozer dan thuis. Kunnen rekenen op een goede bijstandsverzekering maakt dan al gauw het verschil tussen een regelrechte ramp of een aangename vakantie.

Bij Van Den Stockt word je gehoord en kan je een duidelijk antwoord op al je vragen verwachten, in mensentaal. Wij bieden onze klanten het beste verzekeringspakket tegen de laagste prijs, maar gaan nog een stapje verder dan onze concurrenten.

Zit het even tegen? Pech of schade? Wij zijn 24u op 24 bereikbaar en komen persoonlijk bij je langs. We regelen alles zo snel en efficiënt mogelijk, je wordt volledig ontzorgd. Onze medewerkers gaan zelfs mee naar de expertise om jouw belangen maximaal te kunnen verdedigen. Jij doet de aangifte, wij doen de rest!

Lieven getuigt over onze aanpak: “Jurgen heeft ons advies gegeven hoe we ons beter konden verzekeren bij die andere makelaar ondanks het feit dat we enkel beleggingsklant waren. Onze samenwerking is heel correct. Het kantoor is altijd goed bereikbaar en de medewerkers zijn altijd op de hoogte van uw dossier.”

Wij werken proactief

Ook na het afsluiten van een verzekering volgen we alles goed op. Bij al onze klanten doen we één keer per jaar een check up.

Voert je bedrijf intussen andere activiteiten uit? Werd er een nieuw pand aangekocht? Zijn er meer werknemers? We kijken of er aanpassingen nodig zijn, zo heb jij weer een zorg minder.

Maak een afspraak

Openingstijden kantoor

  • Maandag van 9 - 12u en van 14 - 17u
  • Dinsdag van 9 - 12u en in de namiddag enkel op afspraak
  • Woensdag van 9 - 12u en van 14 - 17u
  • Donderdag van 9 - 12u en van 14 - 17u
  • Vrijdag van 9 - 12u en in de namiddag enkel op afspraak

Wij passen ons aan. Je kan ook buiten de kantooruren een afspraak maken of wij kunnen bij je langskomen om alles even te bespreken.